zondag 12 juli 2015

Summer musthave essentials!

Hoi hoi, de zomer is er eindelijk! Jeej het mocht even duren maar de zon is de afgelopen weken aardig aanwezig geweest! Lekker zwemmen in het zwembad en naar het strand gaan iedereen heeft het vast al wel gedaan maar wat neem je mee? Een zonnebril natuurlijk maar niet alleen dat er zijn nog wel meer dingen die een must zijn in je strandtas. Ben je benieuwd welke dat zijn? Blijf dan vooral lezen!






Ik zet nu een aantal must have Summer Essentials voor jullie op een rijtje!
  • Strandhanddoek:
Dit is ook een vanzelfsprekende must maar ja het is gewoon super handig voor als je op het strand ligt of als je bij het zwembad ligt want anders lig je op het zand, gras, tegels of harde bedje. Dat is natuurlijk niet fijn. Wat ik zelf altijd lekker vind is een hele grote handdoek want dan ligt niks buiten de handdoek alles ligt dan lekker zacht. Wat wel het nadeel daarvan is, is dat grote strandhanddoeken vaak wel heel zwaar zijn dus als je met het vliegtuig gaat ben je wel al een groot deel van je maximaal aantal kilo's die je mee mag nemen kwijt.
 
 
 
 
  • Zonnebril:
Een zonnebril is nog zo'n vanzelfsprekende must. Maar vaak vergeten mensen hem per ongeluk en dan merk je pas echt hoe hard je hem nodig hebt als je op het strand ligt of bij het zwembad. Ook als de zon niet schijnt vind ik het fijn om een zonnebril te dragen want vaak is de lucht heel erg scherp en dan moet je alsnog met je ogen knijpen om een beetje goed te kunnen zien. En dan krijg je ook geen traanogen. Zeg nou zelf een zonnebril ziet er ook nog eens heel mooi uit en kan je outfit helemaal afmaken. :)






  • Zonnebrandcrème:
Iedereen heeft vast wel eens gehad dat je dacht dat de zon niet zo fel was en dat je je niet hoefde in te smeren maar dat je dan aan het einde van de dag erachter kwam dat je extreem was verbrand. Niet zo slim. Neem dus altijd zonnebrandcrème mee in je tas want het komt altijd wel van pas. Zo niet voor jezelf dan wel voor een ander. Want verbranden is superslecht voor je huid en het doet vaak ook pijn. Dus het is beter dat je je insmeert met zonnebrandcrème want dan word je sneller bruin in plaats van rood.




  • Boeken of tijdschriften:
Als je op je handdoek ligt en je wil even niet zwemmen maar je verveelt je wel? Dan heb je een leuk boek of tijdschrift in je strandtas zitten zodat je die kan pakken. Iedereen heeft vast wel eens gehad dat hij geen boek of tijdschrift mee had naar het strand of zwembad en dat je je toen super verveelde maar geen zin had om te zwemmen. Daarom is het altijd handig om een leuk boek of tijdschrift mee te hebben. Je hoeft het niet eens te gebruiken maar je hebt wel altijd iets te doen. :)




  • Muziek:
Je ligt lekker met je oortjes in op je strandhanddoek te luieren en je hebt geen leuke muziek?! Dat is niet fijn. Dus maak een leuke zomer Play list aan het begin van de zomervakantie en die kan je dan op allemaal feestjes afspelen en samen met je vrienden de hele zomeravond doordansen. Of je ligt lekker op je strandhanddoek naar je favoriete muziek te luisteren en ondertussen lekker aan het zonnen en aan het wegdromen. Wie wil dat nou niet?

















     



  • Beach cover up:
Een leuk strandjurkje is ook echt een must voor in de zomer. Het is gewoon fijn om even een jurkje of iets wat je bedekt aan te trekken als je even wat te drinken gaat halen aan de bar. Verder weet ik er niet zoveel meer over te zeggen alleen dat het er vaak ook nog eens super cute uit ziet. :)





Dit waren mijn Summer Essentials die echt een must zijn voor deze zomer. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden.
Laat even een reactie achter of jullie al een leuke Play list hebben voor deze zomer?
Abonneer je ook op mijn YouTube kanaal: www.youtube.com/c/iamannex
Lots of Love Anne. XXX

Geen opmerkingen:

Een reactie posten